Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där

Annons
Hallå där

...Anders Sahlén tränare i Kramfors Hockey som igår spelade mot Svedjeholmen borta i "tvåan". Hur slutade matchen?

- Tyvärr fick vi stryk med 6-4 (3-1, 1-1, 2-2) och hade inte den rätta turen. Men det blir lätt så när laget är ungt och självförtroendet inte är på topp.

Hur var matchbilden?

- Den första perioden var jämn, förutom dom sista tio minuterna då vi bjöd på många returer som grabbarna inte fick undan.

Och det betydde?

- Tyvärr fick dom ett så kallat skitmål som betydde 2-1. Dessutom kom 3-1 väldigt tungt psykologiskt, bara drygt 30 sekunder före periodvilan.

Ändå kom ni tillbaka i matchen?

- Visst, och det på ett bra sätt. Vi höll uppe spelet väldigt bra i spel fem mot fem. Kramfors sköt 21 skott i den andra perioden och nog tycker jag att vi borde ha gjort tre mål till. Vi var för det mesta i deras zon.

Trots många chanser fick ni stryk?

- Ett lag i poängbehov brukar inte ha tur, en kombination av bra målvaktsspel hos motståndaren, oflyt och bristande självförtroende, gjorde att vi kammade noll. Vi sköt 43 skott och på det är fyra mål på tok för lite.

Vad ger du för matchanalys?

- Vi spelade bra under dom två sista perioderna och borde helt klart ha vunnit. Framförallt grämer jag mig över hur ett av deras mål i sista perioden kom till. Dom slängde bara iväg en slumppuck längs med den förlängda mållinjen som på något sätt ramlade in. Ett riktigt skitmål och ganska typiskt i vårt utsatta läge.Vilka spelare ger du plus för?

- Bästa korten i laget var Stefan Olofsson och Henrik Heino bland forwards. Utav backarna märktes mest Patrik Tjernberg, som spelade en bra och fysisk ishockey.

Tomas Frånlund

r r r

Kramfors målskyttar: Stefan Olofsson 2, Henrik Heino, Claes Lundin

Mer läsning

Annons