Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Haik fick stryk med 2-7 och 7-20

Annons
Haik fick stryk med 2-7 och 7-20

Haik gjorde en riktigt bra match mot Nyborg i lördags - men föll ändå med 7-2 (3-2).

Betydligt sämre gick det däremot igår mot Kalix som vann med förkrossande 20-7 (10-1) sedan hemmalaget haft lekstuga i den första halvleken.

- Vi hade för stor respekt för Kalix och blev riktigt utspelade i början. Men i den andra halvleken taggade vi upp oss och gjorde sex mål framåt, sammanfattade Bengt Jansson i Haik efteråt.

Mot Nyborg skapade Haik massor av målchanser. Särskilt under den första halvleken där Bengt Jansson räknade till fem frilägen, förutom målen, för gästerna.

- Men var det inte stolpe eller ribba i vägen, så var det målvakten i Nyborg som gjorde kanonräddningar. Det var faktiskt han som höll dem kvar i matchen i början.

Haik skapade även en hel under andra halvlek, men tyvärr brast det i avslutningarna, och istället gick Nyborg fram till klara 7-2.

Uffe Pettersson och debuterande ytterhalven Olov Rönnbäck var Haiks bästa spelare mot Nyborg.

Mot serieledande Kalix igår rann dock siffrorna iväg omgående. Haik-spelarna stod inte alls att känna igen från Nyborgmatchen dagen innan, utan blev ordentligt ifrånåkta av ett effektivt Kalix.

- Kalix var bra, ingen snack om den saken. Men vi var inte alls med i matchen under de första 45 minuterna.

- Efter paus såg det emellertid betydligt bättre ut. Vi utnyttjade våra målchanserna och gjorde ju sex mål i andra halvlek.

- Det ska vi ta med oss till onsdagens derbymatch mot Selånger, för då ska vi vinna, avrundade Bengt Jansson.

Olov Rönnbäck gjorde en ny fin match för Haik där vi även sätter plus i kanten för målvakten Patrik Nordgaard, trots 20 insläppta mål.Nyborg-Haik

7-2 (3-2)

Målen Haik: Björn Lövgren och Uffe PetterssonKalix-Haik

20-7 (10-1)

Målen Haik: Björn Lövgren (två), Hasse Ödmark, Olle Lövgren, Per Jansson, Sune Eriksson och Markus Klasson.

Mer läsning

Annons