Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Graninge gjorde Junsele mållösa

Annons
Graninge gjorde Junsele mållösa

Inte heller i "lokalderbyt" mot Graninge lyckades Junseles fotbollsgrabbar snika åt sig några poäng.

0-3 blev slutresultatet efter 0-1 i paus.

Annars måste man tycka lite synd om hemmalaget som i den här matchen spelade ganska jämnt med motståndarna men när man inte lyckas omvandla de chanser man får i mål då är det inte lätt att vinna matcherna.

- Jag måste ju säga att idag spelade vi inte bättre än Junsele, men vi har det där flytet som man behöver för att vinna ändå, sa Graninges tränare "Lillen" Forslund efter matchen.

- Efter våra tre förluster i inledningen av serien har vi fått större självförtroende i takt med att målen trillat in och segrarna kommit. Jag tycker att vi lyckats ganska bra med att fylla tomrummet efter de åtta flyktade spelarna från fjolårslaget.

Den här matchens store lirare var utan tvekan Tobias Rappson som nätade två gånger och dessemellan hade många fina genomspringningar.

1-0 målet gjorde han på egen hand efter att ha dribblat bort ett antal Junselespelare innan han enkelt rundade målvakten Kennet Lindfors.

Dessutom punkterade han matchen definitivt sju minuter före slutsignalen sedan hemmalaget flyttat fram hela laget vid en frispark i ett sista desperat försök att reducera.

På kontringen sprintade Tobias ifrån alla motståndare och lyrade enkelt in bollen.

Bortasegern var kanske något mål för stor men det gäller som sagt att utnyttja chanserna och det var väl vad som skilde lagen åt den här kvällen.

Junsele börjar bli i desperat behov av poäng om man ska få kontakt med nedflyttningsstrecket, men då vill det till att alla spelare ställer upp och kämpar till sista blodsdroppen.

I den här matchen gjorde Kennet Lindfors comeback med den äran i målet. Inte mycket att göra åt målen för honom.

David Borgström gör sällan en dålig match och den här kvällen visade också Jonas Bryntesson vilken talang han är.

Graninge kan säkert bättre spelmässigt men mot dagens motstånd räckte det, även om många inte spelade på topp.

Bäst för dagen var som sagt Tobias Rappson men även Stefan Olsson och Stefan Andersson var framträdande.Junsele IF-Graninge FF 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 (13) Tobias Rappson, 0-2 (58) Stefan Andersson,

0-3 (83) Tobias Rappson.

Publik: 250.

Mer läsning

Annons