Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Goran blir kvar i Anundsjö"

/

Anundsjös mittfältsstrateg Goran Zdravkov är ett hett villebråd för division 1-klubbar.
– Han blir kvar i Anundsjö, säger klubbens sportchef Bruno Nilsson.

Annons

Goran har kontrakt med Anundsjö som slutade på fjärdeplats i division 2 i år.

Enligt uppgifter till tidningen har flera klubbar i division 1 visat intresse för Goran som gjorde hela 14 mål den gångna säsongen. Med det var han tredje bäst i serien.

– Det är bara Skellefteå som ringt till mig. De tog senast kontakt i förrgår, men jag sa att Goran stannar i Anundsjö. Skellefteå ville också ha vår målvakt Dejan Dimoski.

Skellefteå är nykomling i division 1 Norra.

Bruno berättar att Boden hörde av sig i somras när det gällde Goran och Dejan. Boden hade en jobbig säsong och lyckades inte klara kontraktet i norrettan.

Goran Zdravkov och Dejan Dimoski är hemma i Makedonien och kommer till Ö-vik igen i slutet av februari.

Dragan Kapcevic var bäst på plan när han sänkte Friska Viljor i andra derbyt med två mål. Men bilolyckan han var med om förra året ställer till med problem. Dragan har inte mindre än tolv skruvar i kroppen.

– Han tränar med oss, men dagen efter har han ont i kroppen. Det är enastående att Dragan kan träna, men det är osäkert om han blir kvar hos oss.

– Vi söker en duktig målskytt. Det kanske blir en utlänning men inget är bestämt, säger Bruno Nilsson.

Daniel Johansson, anfallaren i Friska Viljor som nätade 17 gånger i norrtvåan i år, har ännu inte gjort klart med en klubb. IFK Mariehamn i den högsta finska ligan, Sollefteå och Friska Viljor ligger bäst till.

– Vi är intresserade av Daniel men det är upp till honom också. Diskussioner förs med Daniel, säger Sollefteås tränare Roger Dannberg vars lag är nykomling i division 2 Norra.

Ytterbacken i Friska Viljor Patrik Östberg har gjort klart med en ny klubb. Han spelar i fortsättningen med division 2-laget Mariehem.

Mer läsning

Annons