Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FV nära en lösningpå tränarfrågan

/
  • FV kommer att presentera ett tränarnamn inom de närmaste dagarna och Kramfors har gjort klart med en nyckelspelare.

Friska Viljor kommer att presentera klubbens nye tränare snart.
– Vi har ett par spår som vi jobbat vidare på, namnet släpps förmodligen inom ett par dagar, säger Andreas Fahlgren, senioransvarig.

Annons

Fahlgren är mycket förtegen och fåordig på frågan om klubben hittat en lösning.

– Vi kommer att gå ut med det rätt snart, det har ännu inte landat riktigt ännu.

Roger Dannberg, tidigare i Anundsjö och Sollefteå, är en av tränarna som det spekulerats kring tidigare.

– Jag vill inte kommentera något i nuläget, har Dannberg sagt tidigare till Sporten.

Selångers yttermittfältare, Faton Buzuku, som provtränade med Härnösands FF strax före jul, är enligt uppgift klar för Ånge, nykomlingen i "tvåan".

– Niclas Hälldahl, vår värvningsansvarige, har pratat med honom och det var de uppgifter han fick, säger Göran Dahlberg, sportchef i Härnösands FF.

Trist för HFF, som därmed missade chansen att knyta upp en duktig spelare.

I övrigt avvaktar Härnösands beträffande mittbacken Abdul Bangura.

– Han är hemma i Atlanta, USA och vill helst spela högre upp i det svenska seriesystemet, men har varken hört något från Jönköping Södra, där han provtränat eller från någon annan svensk klubb.

Peter Johansson, mittfältare, senast i Frånö och som tränat med HFF en tid, aviserar att han förmodligen lägger skorna på hyllan.

– Vi har gett honom ett bud, men han känner sig inte riktigt motiverad, tydligen.

Och Ishak Bedjaoui, forwarden som kom till Härnösand från Älgarna under hösten, är också ett osäkert kort inför kommande säsong.

– Tydligen har han inte bestämt sig ännu, vi har gett honom möjlighet att söka sig till andra klubbar om han känner för det.

Höga Kusten Fotboll håller fortfarande på att jaga en ny tränare efter Johan Vestin, som tidigare försvann till Friska Viljor.

– Vi har ett par namn som vi diskuterar med, inget är klart men det har ju varit många helgdagar nu. Det kan också bli en inhemsk lösning, vi får se hur det slutar, säger Calle Sundqvist i kustklubben.

Kramfors Alliansen har gjort klart med mittbacken Nisse Grahm om en fortsättning. Det är en viktig pjäs om klubben har tänkt gå ner och vända i division 4.

– Jag håller honom som en av "treans" bättre spelare i hans position den gångna säsongen och utan tvekan en nyckelspelare för oss, säger Tomas Litström, ordförande i Kramfors Alliansens fotbollssektion.

Hans tidigare klubb Frånö visade intresse, men nu valde Nisse att vara kvar i Alliansen.

– Därmed är stommen i truppen kvar, vi lyfter dessutom upp ett par juniorer och tittar på ett par spelare till på lokal håll.

Mer läsning

Annons