Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FV gäller – så länge

Örnsköldsvik. Han kan få ett samtal i dag att han ska åka över till USA och lira fotboll i den högsta ligan.
– Men jag räknar inte med det, utan kör hundra procent med FV, säger Christer Forsberg.

Annons

Foppa är utlånad av Minnesota som spelar i den näst högsta ligan i USA.
Jag skulle på ett läger med Minnesota i mitten av april, men blev uppkallad till Colorado och tränade med dem.
Colorado Rockets hör hemma i den högsta ligan, Major League. Där återfinns för övrigt ingen mindre än Valderrama. Ni minns väl Columbias mittfältare med det väldiga håret.
Christer fick dock inget kontrakt med Colorado och återvände till Minnesota. Men nästan omgående blev han kallad till Los Angeles, också ett lag i högsta ligan.
Jag tränade med dem i en vecka och fick ett kontraktsförslag som var grymt bra. Men annat kom ivägen, de väntade på en trade, och nu är det bara att vänta och se vad som händer.
Jag funderar dock inte så mycket på det, utan kör på här hemma. Men visst skulle det vara skitkul att spela i högsta ligan i USA igen.
Tränaren fick sparken
Christer spelade med Colorado för två år sedan. I fjol var han i Seattle i andra ligan. Meningen var att Christer skulle spela vidare i Colorado, men tränaren fick sparken och ersättaren ville satsa på en annan utlänning.
Christer fyller 35 år i sommar, men har inga planer på att pensionera sig från fotbollen. Tvärtom.
Jag hade tänkt lägga av i fjol, men nu är det kul och jag tänker spela några år till. Jag har lyckligtvis sluppit allvarliga skador och det spelar så klart in.
Han har fått lite speltid i de tre inledande matcherna i division II.
Jag är bra tränad men saknar matchtempo.
Forsbergs chans kanske kommer på söndag då FV tar sig an Piteå på bortaplan. En viktig match för de gulsvarta med tanke på den jobbiga inledningen en seger och två förluster.
Om vi ska vara med bland de fyra fem bästa krävs det seger mot Piteå. Det har inte sett bra ut på sistone och nu måste alla jobba stenhårt i matcherna, säger Christer Forsberg.

SÖREN HÄGGKVIST

Mer läsning

Annons