Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotbollsfyran

Annons

Härnösand-Björna 0-0
E Före matchen skulle en poäng vara ett lyckat resultat för Björna. Men efteråt var tränaren Fredrik Ulander ganska besviken. Gästerna var det bättre laget och Mikael Näsström kostade dessutom på sig att missa en straffspark efter att hemmalaget fått en spelare utvisad.
Vi blev lite stressade och gjorde avslut i fel lägen. Typisk situation då motståndarna är en man mindre och försvarar sig med åtta man, sa Ulander efteråt.
Bäst i Björna var målvakten Fredrik Lindgren som svarade ett flertal kvalificerade räddningar.
FV2/Arnäs-Älgarna1-0 (1-0)
1-0 (40) Masar Rafe.
Hemmalaget dominerade i första halvlek. Gästerna i den andra. Det var en jämn tillställning där situationen efter Christer Forsbergs frispark utnyttjades av påpasslige Masar Rafe. Älgarna jagade kvittering, men Peter Granholm i F/A-målet dirigerade försvaret på ett imponerande sätt och höll tätt i 90 minuter.
Det här var kanonbra och jag står fast vid att vi ska sälja oss dyrt i varje match och vara ett av lagen som slåss för serieseger. Vi har seriens längsta avbytarbänk, sa hemmalagets tränare Sten Rehnstrand.
Sidensjö-Graninge 30 (00)
10 (50) Johnny Näsström, 20 (55) Jonas Häggström, straff, 30 (85) Stefan Näslund.
Det var nog inte många som trodde att nykomlingen Sidensjö skulle kunna röra fjolårets division III-lag Graninge (som då hette Långsele/Västra). Framförallt inte då målvakten Stig-Ove Ögren bröt fingret på uppvärmningen.
Därför fick tränaren Peter Sundberg ställa anfallaren Thomas Byström i mål, en chansning som verkligen gick hem.
Ja, Thomas gjorde en kanonmatch, säger Sundberg.
Precis som Sidensjö, som vann klart och fullt rättvist.
Annars var det väl ingen stor match. Graninge försökte mest med långa bollar och kom egentligen ingen vart. Som nykomling var det väldigt viktigt för oss att vinna, framförallt på hemmaplan, säger Peter Sundberg som också konstaterar att Sidensjö är i delad serieledning.

SPORTEN

Mer läsning

Annons