Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kritiken: "Orkade inte ens höra hela" – lyssna på officiella EM-låten här

/
  • Kända och mindre kända personer figurerar i musikvideon, bland annat Somalias bandylag från Borlänge. Men kritiken mot nya låten är hård.

Mästerskapslåtarna brukar engagera och den senaste varianten gör sannerligen det. Låten "Mitt Team" blir årets officiella EM-låt men det är många som har svårt att ta till sig den.

Annons

Frej Larsson från bland annat Slagsmålsklubben och Maskinen och artisten Joy M'Batha har gjort låten "Mitt Team" som blir Sveriges officiella låt under EM i Frankrike i sommar. Det är en något annorlunda variant av EM-låt mot vad svenska folket är vana vid och reaktionerna lät inte vänta på sig.

"Man får käka tegretol om man skall lyssna på den här. EP risken är stor. Hade inte gjort det bättre själv men ni efterfrågar vad vi tycker. Jag tycker den är helt kass", skriver en Facebookanvändare på Svenska Fotbollslandslagens Facebooksida. Han får medhåll av en lång rad andra användare.

" Håller med alla ovan kommentarer . Orkade inte ens höra hela. Skitdålig. Lyssnar hellre på Zlatans du gamla du fria .... ", " Så jävla kass! Har inte hört något så dåligt på länge!!! Hoppas de var första och sista gången man fick höra skiten!" är två av kommentarerna.

Men det finns de som gillar den också:

"Mycket gnäll här...En pepp låt med drag och kommer säkert bli en hit i sommarens slutspel ", "Käften allihopa.. Låten är bra!", menar meningsmotståndarna.

– Låten har redan vunnit EM, nu ska vi vinna EM, säger Zlatan Ibrahimović om låten till svenskfotboll.se, och säger även:

– Den är precis som jag spelar, det är puls i den, det är tempo, blandat med skön melodi. Jag är ingen artist utan den biten låter jag Guidetti ta hand om.

Videon kommer från svenskfotboll.se.

Mer läsning