Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jamie Steel vändertillbaka till Kramfors

/
  • Kramfors Alliansen tar tillbaka Jamie Steel som fick lämna klubben ifjol efter att det uppdagats att han och kompisen James Stewart varit på en krogrunda kvällen före en seriematch. Jamie kommer till Kramfors i månadsskiftet februari/mars.

Mitt under säsongen 2012 fick han sparken och skickades hem efter en krogrunda kvällen före match.
Nu väljer Kramfors Alliansen att ta tillbaka och skriva nytt kontrakt med engelske mittfältaren Jamie Steel.

Annons

– Jamie är fylld av revanschlöst och vill göra ett nytt seriöst försök hos oss för att möjligen sedan ta sig vidare högre upp i seriesystemet i Sverige, säger sportchefen i Kramfors, Glenn Juhlin.

Det som hände i somras var att det uppdagades att Jamie Steel och landsmannen James Stewart varit ute på krogen kvällen innan Kramfors skulle möta Friska Viljor.

– Jamie var ändå bäst på plan i matchen, men när det kom till vår kännedom vad som skett agerade vi direkt och skickade hem båda två.

Kramfors och i synnerhet Jamie Steel har dock haft en god relation med varandra hela tiden och till sist bad Jamie att få en chans till och komma tillbaka till Kramfors.

– Vi är inte oroliga utan vill ge honom chansen igen. Det är inte meningen att han ska få lida av det som skett hela livet. Jamie är en toppenkille och vi känner att det här kan bli riktigt bra för oss.

Jamie Steel ansluter tidigt till Kramfors och redan i månadsskiftet februari/mars räknar man med att engelsmannen ska vara på plats och igång med träningen.

Klart är det också med ett annat intressant nyförvärv och det är 22-årige Thomas Jonsnäs som närmast kommer från Delsbo.

– En offensiv mittfältare som redan tränar med oss och han har gett jättefina signaler. Thomas är ett mycket spännande förvärv, avrundar Glenn Juhlin.

Mer läsning

Annons