Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FV plockar spelare från Anundsjö

/

Friska Viljor/Domsjö fortsätter med sin satsning på lokala talanger.
Nu har 17-årige mittfältaren Erik Olofsson kommit till division 3-laget Friska Viljor.

Annons

– Att Olofsson ansluter är något som går hand i hand med vår pågående satsning på lokal talangutveckling, som går under namnet FV2016. Då Erik anses av många som en av Örnsköldsviks mest talangfulla fotbollspelare så är vi jätteglada över att han väljer vårt upplägg för sin fortsatta fotbollsutveckling, säger Andreas Fahlgren som är senioransvarig i Friska Viljor.

Erik Olofsson har varit i Anundsjö under två säsonger. Han har mest spelat med klubbens andralag i division 4. Gjorde sex matcher i division 2 den gångna säsongen.

– Erik vill spela högre upp än fyran och det kan vi inte garantera, säger Robert Bergström som inlett sin fjärde säsong som tränare för division 2-laget från Bredbyn.

Erik Olofsson har Domsjö som moderklubb.

– Erik är inte bara en talang, Han har ett stort intresse för fotboll och tränar mycket på egen hand, säger Andreas Fahlgren.

Robert Bergström:

– FV var inte intresserad av att göra ett låneavtal. Tanken är att han ska kunna komma tillbaka till Anundsjö om han fortsätter utvecklas och FV är kvar i trean

Andreas Fahlgren:

– När det kommer frågan kring utlåning så kan jag bara svara att vi inte ser nyttan med att skriva låneavtal med en avtalslös spelare. Erik är inte är knuten till Anundsjö kommande säsong och inte heller skrivit på något kontrakt hos oss.

Mer läsning

Annons