Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anundsjös jakt på en spetsspelare går vidare

/
  • Mittfältaren Jakob Lindmark är det enda osäkra kortet i Anundsjö i dagsläget. Sportchefen Bruno Nilsson letar vidare när det gäller en spetsspelare. Foto: JENNIE JOHANSSON/ARKIV

Letandet efter en giftig offensiv spelare går vidare för Anundsjö.
– Vi kan vänta till sista mars, säger sportchefen Bruno Nilsson.

Annons

Nilsson träffade Kim Lundmark i Umeå för några veckor sedan. Anfallaren nätade 18 gånger för Mariehem i division 2 Norrland den gångna säsongen.

– Jag vet ingenting där än. Kim ska provspela med Vasalund (division 1) i början av januari. Även Dalkurd (division 1) visar intresse för Kim, säger Anundsjös sportchef.

Som vi tidigare har skrivit är division 2-laget Anundsjö på jakt efter en målfarlig offensiv spelare.

– Det är inte så lätt att hitta någon. Men vi har ingen brådska och kan vänta till sista mars då transferfönstret stängs.

Bruno Nilsson meddelar att han inte fått något negativt besked från någon spelare från årets trupp. Det betyder att en som Toby Davis blir kvar.

– Jakob Lindmark är enda frågetecknet i nuläget. Han har sökt jobb i Stockholm och får besked 20 december. Vi är naturligtvis mycket glada över att alla vill köra vidare. Den sammanhållning som vi hade i år var helt otrolig.

Huvudtränaren för Ångermanlands bästa herrlag är nöjd med hur det har löst sig när det gäller träningarna under vintern.

– Vi kommer att vara i Kinahallen (nya hallen i Ullånger) två dagar i veckan. Det är kanon, 11-mannamål och killarna kan använda riktiga fotbollsskor, säger Robert Bergström.

Två, tre fyspass varje vecka blir det också.

– Vi kommer att lägga större fokus på styrka, explosivitet och rörlighet. Killarna har bra grundkondition. Men vi vill att de ska orka göra maxlöpningar sista tio i matcherna och att de ska bli starkare i närkamperna.

Anundsjö har gjort klart med sina träningsmatcher. Hemmamatcherna spelas på Skyttis konstgräs.

– Vi har fått en bra kombination och ska bland annat möta två division 1-lag, säger Robert Bergström.

Matcherna: 2 mars: Teg (div 3) hemma, 9 mars: Mariehem (div 2) hemma, 16 mars: Robertsfors (div 2) hemma, 22 mars: Härnösand (div 2) borta, 1 april: Umeå FC (div 1) borta, 6 april: Selånger (div 1) hemma, 12 eller 13 april: Sollefteå (div 3) hemma.

Mer läsning

Annons