Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett snack med Peter Hirsch

Annons
Ett snack med Peter Hirsch

Modo-målvakten som storspelade mot Södertälje senast.ï Sovit gott efter SSK-matchen?

- Näe, det gör jag aldrig efter mina matcher. Jag brukar ligga och fundera och analysera olika situationer, så blev det nu också. Men visst var det med en härlig känsla som jag hoppade i säng efteråt.ï Säsongens bästa insats?

- En av de bättre i alla fall.ï Hur såg du på matchen?

- Personligen är jag nöjd, men viktigast var att vi vann den här sexspoängsmatchen. Nu blev det ett gap till just Södertälje och det var viktigast även om mitt spel fungerade riktigt bra.ï Hur laddar du upp inför AIK-matchen i kväll?

- Vi tränade lätt idag, onsdag. Dessutom blev det en stund på testcykeln och lite stretchning.ï Hur känns det att spela i vår nationalarena Globen?

- Det blir bara inspirerande, AIK lär bli en tuff nöt, dom slåss ju för livet där nere i kring strecken.ï Blir det en ny trepoängare igen?

- Det tror jag, vi är inne i en bra trend just nu och Modo brukar ju ha lätt mot AIK nere i Stockholm.ï Resan?

- Den blir bra, vi flyger ner, spelar och drar hem igen till Ö-vik samma kväll. Det känns bara fint.ï Du var ju nära att hålla nollan för första gången i Modo-dressen mot SSK, kanske läge för det mot AIK nu istället?

- Det är inte värt att fundera i sådana banor. I den här sporten är det oerhört svårt att hålla helt tätt bakåt. Det kommer alltid någon och gör mål. Jag har bara hållit nollan en gång här i Sverige, det var med Troja i en play-off match.Utfrågare: Tomas Frånlundfotnot: Skadefritt i Modo-laget. Joakim Lindström utlånad till Troja, Magnus Hedlund och Fredrik Warg utlånade till Björklöven.

Mer läsning

Annons