Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ELITSERIEGUIDEN/ Timrå-Djurgården

Annons
ELITSERIEGUIDEN/ Timrå-Djurgården

Laget

32) Philippe De Rouville

) Linus ThellanderBackar:

3) David Halvardsson

4) Tommi Rajamäki

6) Tomi Källarsson

7) Daniel Casselståhl

21) Igor Matuchkin

36) Pär StyfForwards:

8) Mikael Simons

10) Christian Söderström

12) Robert Carlsson

13) Henrik Eriksson

14) Niklas Nordgren

16) Per Hallin

17) Juha Hautamaa

18) Timo Peltomaa

19) Linus Fagemo

20) Henrik Zetterberg

24) Mikael Lind

29) Markus MatthiassonPeos Larssons funderingar:

- Vi blev ordentligt utspelade i första perioden i Scandinavium. Men sedan visade laget en härlig moral genom att åter jobba sig in i matcher. Vid 2-2 var Frölunda lite gungning. Deras 3-2 mål var ett riktigt slumpmål. Nu hade vi inte marginalerna på vår sida, samtidigt är det bara att konstatera att om man släpper in fem mål i Scandinavium så vinns inga matcher.

- Kul ändå att kolla in backarna Tommi Rajamäki och Daniel Casselståhl, båda spelade verkligt förtroendeingivande. Bra var också nye försvararen Igor Matuchkin, detta efter blott en träning.

- Nu väntar Djurgården i kväll, en mycket tuff motståndare. Förra säsongen gjorde laget fyra bra matcher mot dem och jag hoppas att vi kan fortsätta den vägen. Trots allt känns det som om vi är riktigt på gång trots förlusten senast. Vi verkar bli allt piggare för varje dag. Jag tror att det här kan bli en riktigt intressant drabbning.Skador

Förhoppningsvis kan försvararen Viktor Wallin spela, när det gäller kollegan Robert Jindrich så går det åt rätt håll. Förhoppningsvis återfinns tjecken på is nästa vecka, Marcus Karlssons diskbråck gör att han vilar på obestämd tid. Fredrik Andersson målvakten fick en lättare hjärnskakning mot Frölunda och får vila ett tag.Profiler

Djurgården: Mikael Håkansson och Nils Ekman, två forwards som är verkligt sevärda. Spelskicklige Niclas Falk alltid kul att skåda i offensiven. Bland backarna är Ronnie Pettersson stabil.

Timrå: Kedjan med Christian Söderström, vilken lirare (!), tillsammans med de två finska krutpaketen Timo Peltomaa och Juha Hautamaa var alerta mot Frölunda. Fortsättning i kväll?

Formen

Timrå:

Modo-Timrå 3-1

Timrå-Brynäs 3-2

Frölunda-Timrå 5-3Djurgården:

Malmö-Djurgården 1-3

Färjestad-Djurgården 6-1

Djurgården-Luleå 5-1Omgångens TÅ-tips:

Södertälje-Brynäs 2-1

Linköping-Frölunda 2-4

Timrå-Djurgården 3-3

Luleå-Färjestad 1-4

HV 71-Malmö 2-2

AIK-Modo 3-4Oddset

Timrå-Djurgården

1) 2,20 X) 3,75 2) 1,90Matchguide:

Tomas Frånlund

Mer läsning

Annons