Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Doc Neo var en frän vinnare

/
  • Danneros Kristina Wallin styrde Doc Neo till en säker seger i första V 4-avdelningen.
  • Trots en tuff bortre långsida i tredje spår tog Henrik Svensson en säker seger med Fredrik Laday.

Två skyhöga favoriter på förhand och båda i vinnarcirkeln efteråt.
Fredrik Laday med Henrik Svensson och Elles W. Fill med Ove A Lindqvist i sulkyn såg till att det blev en mycket favoritbetonad lunchdubbel på Solänget.

Annons

Oddset stannade vid blygsamma 2,36 gånger och då förstår ni att det var många på banan och även runt om i hela landet som han hittat den favoritkombinationen på kupongen.

Fredrik Laday gjorde sin första start efter galoppen på Dannero i mitten av juli och vann hur säkert som helst den här gången trots en ganska tuff resa i tredje spår när attacken påbörjades varvet från mål.

– Det här är en häst som helst av allt vill ha smyglopp så jag var aldrig orolig när vi körde på i spåren och i sista svängen kände jag mig ganska säker på seger, sa Henrik Svensson, en av fyra delägare till hästen.

Spets och slut blev det för Ove A Lindqvist med Elles W.Fill som hade en ganska behagliga resa i täten hela vägen. Det krävdes visserligen lite jobb av Ove A i sulkyn in på målrakan, men Elles W.Fill vann säkert med en dryg längd före tvåan.

Danneros Kristina Wallin inledde V 4-omgången med att vinna med Doc Neo till drygt 4 gånger pengarna efter en fin uppvisning av ekipaget.

– Han var snabb ut men blev lite frän och låg på lite väl mycket. Men i det läget var det bara att köra och det höll ju hela vägen, sa Kristina i målfållan efteråt.

Hemmatränaren Susanne H Osterling satt lugnt och säkert bakom Feeldealer som på ett övertygande sätt satte punkt för V 4-omgången.

– Han gjorde ett jättefint lopp, ansåg Susanne i vinnarcirkeln.

Feedealer vann till 3,69 gånger pengarna och därigenom blev det en favoritbetonad V 4-omgång rakt igenom. 170 kronor till 10 812 vinstkuponger.

Mer pengar blev det på V 5 där Danneros Stefan Edin avrundade med att vinna med Källsjöpojken. 18 kuponger var inlämnade med alla rätt och de fick 8 930 kronor vardera.

Mer läsning

Annons