Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Björna missade chansen

Björna och Alnö spelade på lördagen bort varandra i division 3-kvalet. Trots en stark slutforcering fick Övikslaget bara med sig 1-1.


– Tråkigt såklart, vi hade några feta chanser i andra halvlek, säger tränaren Björn Moström.

Annons

Förutsättningarna var enkla inför lördagens drabbning mellan Björna och Alnö. Bägge lagen behövde vinna för att ha chans på division III-kontraktet. I början av matchen bemästrade hemmalaget Biggevallens blöta och leriga gräsplan bäst.

– Det var otroligt svårspelat och därför var det skönt att få en tidig ledning, säger Moström om Emil Thors vackra nickmål efter Olle Lundgrens perfekta hörna.

Gästerna han dock kvittera innan paus och Alnö började också den andra halvleken bättre. Men ju längre matchen led tog Björna över kommandot och Tommy Nordin och James Otim hade fina lägen att avgöra

– Sista tjugo trycker vi på riktigt bra och en seger hade inte varit orättvist, säger Moström som för dagen hade sin bästa spelare i högeryttern Tobias Svensson:

– Han har varit het de senaste veckorna och var fantastisk i dag.

Det oavgjorda resultatet innebär att Björna inte har något att spela för i nästa helgs avslutande omgång. Men tränaren lovar att hans unga manskap kommer gå för full mot FV

– Sådana matcher är viktiga för framtiden. Och framtiden ser ljus för oss, säger Moström som också meddelar att mest troligt blir kvar nästa säsong.

 

Mer läsning

Annons