Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Berglund inför Linköpingsmatchen

– Som vanligt vann vi efter att det varit uppehåll, det är en god vana vi skaffat oss och vi är riktigt nöjda med att besegra serieledarna på deras egen hemmaplan inför en fanatisk hemmapublik.

Annons

– Lite extra tändvätska blev det också när Skellefteå-klacken hivade upp en banderoll med texten, ”Bäst i Sverige” före matchstart.

– Som vanligt mot Skellefteå blev det tight, bra fart och en match där de små marginalerna avgjorde. Kul att se Pär Styf i sin comeback spela som om han inte hade varit borta så länge som han varit. Vår kapten är en viktig kugge för oss, det visade han med besked i fredags, säger Timrås tränare Challe Berglund, och fortsätter:

– Även Tom Wandells återkomst visade sin betydelse då han spelade fram Lehtonen till 2-1 målet men även i det defensiva är han viktig.

– Linköping på tur och det är återigen ett topplag som ska betvingas men ska man till slutspel så måste man vinna de matcherna. Vi har vunnit 2 av 3 mot LHC i år och vill förstås förbättra den statistiken ytterligare. De har många skickliga spelare så man får inte göra många misstag för då är det kört.

– Som det ser ut på lördagen är det inga förändringar att vänta i vårt lag, konstaterar tränaren.

 

 

Mer läsning

Annons