Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spermadonator - nej tack!

1 april får ensamstående kvinnor samma möjlighet till assisterad befruktning som par har. 300 spermadonatorer kommer att behövas första året för att möta efterfrågan, enligt uppgift. Skulle du kunna tänka dig att donera sperma? Jag kan inte tänka mig att donera någon sperma i alla fall.

Orsaken till att jag inte vill lämna någon sperma är att jag vill kunna ta hand om mitt barn tillsammans med mamman. Men valet är fritt numera, vilket var och en får stå för.

Det går X antal kvinnor som vill ha barn. Och det går X antal män som vill ha barn. Måste vare en bättre lösning att hjälpa till med att sammanföra dessa i stället. Då får barnet både en mamma och en pappa. Och barnets rätt till en mor och far måste väga tyngre än vuxnas önskemål om att få ett barn på ett onaturligt vis.

Ta bara detta med att vara trevlig mot varandra. Könen kommer bara längre ifrån varandra på detta vis då naturlig familjebildning med mor, far och barn luckras upp. Det är barnen som förlorar på detta.

P.S. Är ingen KD:are.

Christer Lindgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel