Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommarfest på Friluftscentralen i Örnsköldsvik

Den traditionella sommarfesten som Pro Själevad har på Friluftscentralen i Själevad varje år, var den 6 augusti.

Annons

Själevads Posten firar sitt 30-årsjubileum och det blev en sammanslagning. Dagen bjöd på ett härligt sommarväder och ett 200-tal medlemmar kom för att fira och träffas.

Ordförande Nils-Erik Forsman hälsade alla välkommen och presenterade programmet. Dagens underhållare Sven-Rogers, spelande härlig dans- och underhållande musik. Själevads Postens eldsjäl Kurt-Göran Öberg presenterade sitt gäng och vi fick även en historik om Själevads Posten.

En klurig tipsslinga om Själevads historia på tio frågor fanns uppsatt och de flesta gick den promenaden. Kaffe och varmkorv smakade utmärkt efter tankeverksamheten. Man kunde kasta pil och kasta två golfbollar som var ihopsatta, var också populärt. Eleonore Nordin hade lite ”prova på gympa” och många deltog. Man kunde gissa vikten på en korg med ätbart innehåll och att köpa lotter var också populärt.

Övriga arrangemang som Själevad har, är träffar i Mysstugan, boule, bridge, studiecirklar och musik quiz. Glädjande är att vi fick sex nya medlemmar den här dagen.

Nils-Erik riktade ett stort tack till de som jobbat med allt inför och på dagen och till de sponsrat oss. Nöjda och belåtna med underhållningen och trevlig samvaro, skildes vi åt och nästa träff blir medlemsmöte den 20 augusti och surströmming den 23 augusti.

Eleonore Nordin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel