Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommardoft i parken

Midsommardagen syntes inte många människor när jag gick genom Örnsköldsviks stad. Dock fanns det några som strosade nere vid hamnen inklusive mig.

Allstars har fått en ansiktslyftning med en terrass på taket där man kan njuta av såväl mat och fin utsikt över hamnen. Annars var här som sagt lugnt. Några människor åt glass medan en skön vind svepte in mot hamnen. Man drar sig till minnes hur fartyg var förankrade med såväl lossning och lastning av varor som skulle skeppas till olika länder. Lite drömskt stod man där som tonåring och hade lust att mönstra på. Men mitt liv tog andra vägar. Det blir oftast inte det man tänkt.

Vi lever nu tyvärr i den pandemi som man inte trott skulle vara möjligt. Folk dör och den har en otrolig smitthastighet som man inte sett dess like. Det förs diskussioner om det var så lämpligt att lätta på dessa restriktioner men vi får väl säkert veta allt om detta när det är över.

Jag reser mig och drar in den sommardoft som häggen ger mig och jag njuter till fullo.

Nils-Åke Eklund

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel