Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommar på Sommarhemmet med Allan & Larzarna

Vilken underbar kombination, för oss som älskar både sommar och musik. Vi, som hela dagen hade jobbat med trädgårdsarbeten, kapat ned buskar som hade blivit stora som träd med mera, och förberett en hel del för transport till återvinningen då vi plötsligt blev varse om att tiden snabbt hade sprungit iväg.

Fort in för en snabbdusch och lite mat, och så gled vi iväg i vårt vackra Sommarsverige till idyllen Sommarhemmet i Domsjö, som ligger naturskönt och vackert vid Bäckfjärdens strand i Genesmon.

Så skönt att vi äntligen har fått möjlighet att lätta lite grand på vår sociala isolering. På sommarhemmet hade man begränsat insläppet till max 50 personer och det fanns gott om plats att hålla avstånd till varandra.

Musikgruppen Allan & Larzarna gör aldrig lyssnarna besvikna. Dom har numera en mycket bred repertoar och är mycket samspelta. Deras sättning med sång, två gitarrer och en kontrabas blir en idealisk kombination till deras repertoar.

Så skönt att vi äntligen har fått möjlighet att lätta lite grand på vår sociala isolering.

Lite synd är det ändå att en del människor inte kan undvika att samtala högljutt med varandra under själva konserten. Det finns ju folk som betalat för att lyssna till underbar sång och musik och inte på ”pratkvarnar”.

Men bortsett från detta, så var det en helt fantastisk konsert som grabbarna bjöd på denna sommarkväll. Efter ett önskat extranummer, kom för mig en helt obekant tjej vid namn Gerd Ahnström upp på scenen och tillsammans med Allan överraskade med en helt otroligt fin version av melodin ”Alltid inom mig”.

Jag tipsar gärna om ett nytt framträdande i Nätra kyrka den 8/7, där Gerd och Allan & Larzarna kommer att uppträda. Kolla vidare annonsering!

Bengt Öhgren,

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel