Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Urban Grenmyr toppar kristdemokraternas valsedel

Annons
Urban Grenmyr toppar kristdemokraternas valsedel

Åtta nya namn finns med på höstens lista fullmäktigevalsedel för kristdemokraterna i Sollefteå..

Det beslutade kommunorganisationens årsmöte i går.

Nomineringskommitténs förslag antogs utan debatt och fördelningen mellan män och kvinnor är jämn. Många unga har fått platser högt upp på listan.

- Vi har lyckats ovanligt bra med nomineringsarbetet, säger Urban Grenmyr, som är nöjd med resultatet av nomineringarna.

I dag har kristdemokraterna fyra ordinarie ledamöter och två ersättare i kommunfullmäktige. Alla ställer upp för en ny period utom Bengt Sandström som finns med på listan, men som sista namn av de tjugo som kommer att finnas på listan. Från och med hösten val finns bara en valkrets i Sollefteå.

Nya namn är bland andra Eva Byström, Örjan Lundell, Kristina Norström, Janne Carlefred, Liselott Ågren, Fadi Sayegh, Barbro Kjellsson.

Årsmötet var välbesökt och Jan Erik Ågren höll ett uppskattat anförande på temat Eldsjälar och småföretag är landsbygdens räddning.

gaje blixt

FAKTA

De åtta första namnen är Urban Grenmyr, Eva Mohlin, Göran Solsjö, Eva Byström, Örjan Lundell, Jan Johansson, Kristina Norström och Jan Erik Ågren. Därefter följer Janne Carlefred, Liselott Ågren, Fadi Sayegh, Barbro Kjellsson, Thord Carlsson, Eva Backman, Sture Mohlin, Monica Dahlin, Ruben Eberhardsson, Elly Selin, Roffe Söderberg och Bengt Sandström.

Mer läsning

Annons