Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stort intresse för projektledarjobb i Näsåker

Annons
Stort intresse för projektledarjobb i Näsåker

Intresset för jobbet som projektledare för Näsåkers utveckling är stort. På måndagen gick ansökningstiden ut och Per-Lennart Ledin, Sollefteå kommuns glesbygdsutvecklare, hade fått elva olika ansökningar.

- Redan på onsdag ska vi ha den första intervjun och vår förhoppning är att vi ska ha klart med en projektledare före den sista april, säger Ledin.

Om det sedan innebär att vederbörande kan börja arbeta redan före sommaren är osäkert. Uppsägningstider och annat gör att det kan ta tid. Men målsättningen är att personen ska börja jobba så fort som möjligt.

Projektledarens uppgift blir att leda arbetat med att utveckla Näsåker utifrån de idéer som Näsåkers strategiforum tagit fram. Tidningen har tidigare berättat om planerna. Huvudmålet är att vända den negativa befolkningsutvecklingen och skapa tillväxt.

De som har sökt jobbet är Bernt Sahlberg, Järfälla, Jerry Mähler, Näsåker, Rolf Granqvist, Junsele, Lars-Olov Eriksson, Näsåker, Ulf Breitholz, Näsåker, Johnny Modéen, Sollefteå, Ann-Cathrine Wik, Sundsvall, Kristina Olsson, Näsåker, Beata Friberg, Kalmar, Ulf Jönsson, Härnösand, Hans Tänglund, Näsåker.

jörgen sundin

0620-25792

jorgen.sundin@tidningen.to

Mer läsning

Annons