Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Premiär för årets Trollskoj i parken

Annons
Premiär för årets Trollskoj i parken

När det var dags för årets premiär av Trollskoj med programvärden Lennart "Thylle" Thylander stod "Sjung och var glad" som rubrik. Och en hel del allsång blev det - men även en och annan överraskning.Thylle och Lommra uppträdde, Ann-Charlotte Agrell sjöng, Carl-Einar Nilsson drog roliga historier och det snackades fotboll med Mikael Holmsten från Undroms IF. Många åskådare hade tagit med sig fika och stolar att sitta på när inte bänkarna räckte till under den regntunga himlen.

Bredvid stod Marie Engström med systern Maud och kompisarna Carina och Ingela. Eller snarare vandrade de runt, kompisarna skrattande och Marie lätt ängslig - i möhippeutstyrsel.

- Ja, jag ska gifta mig på lördag och nu ikväll kom dom och överraskade mig. Jag skulle ju ha en lugn hemmakväll! säger Marie under lager av smink, i vit klädsel och med en guldpappkrona på huvudet.

- Vad det värsta som skulle kunna hända är? Att jag måste upp på scenen och sjunga...

- Närå, vi ska på ett annat ställe, vi väntar bara på rätt tidpunkt, säger kompisen Ingela övertygande samtidigt som hon viskar;

- Hon ska snart upp och sjunga, vi har förvarnat Thylle. När jag gifte mig för tio år sedan var hon med och skämde ut mig rejält, så jag har väntat ett bra tag på min revansch.

Marie klarade sången galant, liksom de barn som vågade sig upp på scenen och under kommande fyra torsdagskvällar blir Trollskoj traditionsenligt ett stående inslag i Stadsparken.

anna berg

Fotnot: I utlottningen av t-shirts är 38, 501 och 905 de vinnande numren.

Mer läsning

Annons