Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny rektor på Gudlav Bilderskolan

Annons
Ny rektor på Gudlav Bilderskolan

Alf-Göran Rantzow blir ny rektor på gymnasieskolan i Sollefteå. Han tackade ja till tjänsten för några dagar sedan och tillträder nu i höst.

Efter många turer står det nu klart att Alf-Göran Rantzow, i dag verksam som rektor på Vallaskolan i Sollefteå, kommer att efterträda Anders Eriksson som rektor på GB-skolan. Tjänsten har varit formellt vakant sedan Anders Eriksson innan jul meddelade att han inte längre ville fortsätta som rektor på gymnasieskolan.

Rektorstjänsten utlystes vid två tillfällen eftersom de som sökt tjänsten under den första omgången inte ansågs lämpliga. Vid den andra utlysningen dök ett par intressanta ansökningar dock upp och nu har valet fallit på nuvarande Vallarektorn.

Alf-Göran Rantzow har begärt tjänstledigt från sin rektorstjänst under ett års tid.

- Jag har ingen erfarenhet av gymnasiearbete; jag är mellanstadielärare i grunden och har sedan flytten hit till Sollefteå 1998 varit verksam som grundskolerektor, säger han.

- På det här sättet får vi tillfälle att känna oss för innan det blir fråga om ett definitivt beslut. Jag tillträder dock inte tjänsten på GB förrän till hösten; först vill jag fullfölja arbetet här på Vallaskolan.

katarina östholm

0620-257 90

katarina.ostholm@tidningen.to

Ny rektor.

Alf-Göran Rantzow blir ny rektor på GB-skolan från och med i höst.

Arkivbild

Mer läsning

Annons