Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marknadsför Sollefteå som nya deckarstaden

/

Hallå där - Per Herrey, som nästa månad finns på den stora bokmässan i Göteborg för att marknadsföra sin författardebut, spänningsromanen "Skuldens pris".

Annons

– Jag har en monter och kommer att vara på plats alla tre dagar, 26 till 29 september.

Vad ska du göra?

– Jag kommer att marknadsföra Sollefteå som den nya deckarstaden, det har ju kommit ut fler deckare som utspelar sig i Sollefteå. Det blir en stor bild på Sollefteå som fond i montern, tre gånger tre meter. Dessutom kommer det att bli en hel del underhållning och aktiviteter. Mina bröder kommer så vi ska göra något och jag fick nyss klart med Janne Schaffer som lovade att vara med. Dessutom har jag flera andra artister på gång.

Vad hoppas du få ut av mässbesöket?

– Jag vill naturligtvis knyta nya kontakter och få kontakt med distributörer. Jag har gett ut boken på det egna förlaget Berättarbolaget. Men helst hoppas jag att något annat bokförlag ska ta över hela projektet, det är svårt när man är ensam. Det är två böcker till planerade och jag skulle också vilja att de filmatiserades, då på plats i Sollefteå.

Hur går det med del två?

– Jag har redan börjat på den. Den första boken är egentligen ett förord till den andra, där kommer den verkliga berättelsen.

Skuldens pris har hittills bara kommit ut i begränsad upplaga på tre olika ställen, bland annat Sollefteå. Vad har du fått för reaktioner och respons?

– Jag har fått väldigt bra respons så jag vet att boken håller. Nu gäller det bara att få ut den ordentligt också. Det hoppas jag att bokmässan ska kunna hjälpa till med. Men oavsett hur det går så kommer jag att skriva även de båda övriga böckerna i trilogin.

Mer läsning

Annons