Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klassiskt kafé till salu – ett av Sollefteås största och äldsta

Ett av Sollefteås äldsta kaféer ligger ute för försäljning.
Det är fiket på Hullsta Gård, som även har eget bageri och lunchservering, som ska avyttras.

Annons

– Är man redan konditor är det här helt rätt. Men med tanke på den omsättning verksamheten har finns det även utrymme för att anställa en sådan, säger Kaare Johnzon, mäklare i Sollefteå.

Läs också: Efter 15 år – nu stänger de Videoteket i Sollefteå: "Det blir ingen försäljning"

Bageriet och kaféet på Hullsta Gård är till salu för 1 400 000 kronor.

Kaféet på Hullsta Gård är inte bara ett av stadens äldsta utan det är också det största med plats för 120 sittande gäster. Så rymligt blev det för ett antal år sedan när man gjorde en storsatsning och byggde ut med en hel avdelning där gästerna även kan fika/äta utomhus om så önskas.

– Det är stans största konditori. En väl inarbetad verksamhet som jag räknar med att kunna sälja inom en ganska snar framtid.

Läs också: Ny fastighetsaffär på gång i Sollefteå – Hälsans Hus ute till försäljning

Redan när objektet lades ut till försäljning var det intressenter som hörde av sig och Kaare Johnzon betade direkt av en visning för ett par som sade sig vara intresserade.

– Samtidigt vet jag, att det här med försäljning är som att fiska men inte veta riktigt när det nappar. Men är man beredd att jobba och vill tjäna pengar är det här en bra affär, hävdar Kaare.

Priset är satt till 1 400 000 kronor och det anser Kaare Johnzon vara en skälig summa med tanke på omfattningen i verksamheten.

Det är hyreslokaler som verksamheten är förlagd i och den totala ytan är på drygt 320 kvadratmeter.

– Ägaren (Jan Westman reds.anm) har många fastigheter och vill därför sälja efter att ha drivit det här senaste 19 åren.

Mer läsning

Annons