Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart för årets Stjärnkväll i Sollefteå

Nu är nomineringarna till årets Stjärnkväll i Sollefteå klara. Femton företag gör upp om vinsten i fem olika kategorier.

Annons

Stjärnkväll den 14 mars är den stora galan för kommunens företagare. Då utses bland annat Årets Företagare, kvällens tyngsta pris. Men priser blir det även till årets nykomling, årets friskus, årets soloföretag och Årets handlare.

Lite vid sidan om delas också pris ut till årets ungdomsföretag.

För andra året i rad har arrangemanget förlagts till hotell Hallstaberget. En uttrycklig ambition under senare år har varit att galan ska växa och bli större år från år.

En nyhet i år är att det blir underhållning också. Stå upp-komikern Jan Bylund har anlitats.

- Han har gjort lumpen i Sollefteå och tyckte att det skulle vara roligt att komma hit, säger Thomas Östlund, näringslivsutvecklare.

På tisdagskvällen var det en träff där alla nominerade träffades, minglade och fick träffa juryn. Samtliga fick ett diplom också. Att ta sig igenom juryns nålsöga är bara det en bedrift.

– Vi hade ett hundratal nominerade att ta ställning till. Det är bra. men vi skulle gärna se fler från Västraområdet och fler kvinnliga företagare eller företagare med utländsk bakgrund, säger Östlund.

Mer läsning

Annons