Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hydroscand öppnar ny butik i Sollefteå

/
  • Staffan Lundgren, Susanne Domeij, Kjell-Eric Thun och Mats Eriksson var med på invigningen.

Under fredagen öppnade hydraulspecialisten Hydroscand en ny filial.

– Det har varit full rusch, konstaterar Susanne Domeij, platsansvarig i Sollefteå.

Annons

Butiken i Sollefteå är det senaste tillskottet i den kedja som numera omfattar 48 filialer över hela landet. Höga Kusten Hydraul och maskin driver verksamheten lokalt och på plats i Sollefteå finns en anställd.

Under fredag, var det stor premiär med öppet hus och hamburgergrillning. Vädret till trots letade sig en strid ström av besökare till lokalerna.

Hydroscand är inrymt i det gamla mejeriet bakom Sollefteå sjukhus, ägt av TS Fastigheter.

– Vår regionsäljare kom i kontakt med Torgny Svensson och fick nys om de här lokalerna, som stod i stort sett tomma, säger Staffan Lundgren.

45 kvadratmeter butiksyta och drygt 75 kvadratmeter lager innebär att företaget har ganska gott om plats. Staffan Lundgren tror stenhårt på ökad efterfrågan.

– Titta bara på vindkraftssektorn, det byggs hur mycket som helst. Det blir massor av jobb under de kommande åren, siar han.

Thomas Hedström från Hedströms åkeri i Junsele är en av de många besökare som passar på att titta in i den nya butiken.

– Vi har Sollefteå och Ragunda kommuner som arbetsområde, så det är klart att det är en fördel att ha butiker nära till hands i Junsele, här och på andra ställen, säger han.

Hydroscand har ständig jour.

– Det kan bli kris till exempel under snöröjningen om hydrauliken går sönder. När trycket är som störst måste problemen gå att lösa på en gång, säger Staffan Lundgren.

Mer läsning

Annons