Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sollefteå-stjärna svårt skadad

/
  • Det var i fredags som olyckan var framme för Dragan Kapcevic.

Sollefteå Giffarnas anfallsstjärna Dragan Kapcevic skadades så svårt i en bilolycka att fotbollskarriären kan vara över.

- Vi tänker inte på fotbollen just nu, jag är bara glad att han lever, säger storebror Pero Kapcevic.

Annons

Det var i fredags som 22-årige Dragan var ute på tjänsteuppdrag åt Örnsköldsviks kommun. Hans uppgift var att kolla brandposter efter Fanbyvägen i Bredbyn när han voltade med sin Nissan King Cab, slängdes ur bilen och klämdes fast.

- Han låg fastklämd under bilen i en halvtimme innan han fick hjälp. Bilen låg över höger höft och han hade ingen möjlighet att komma loss. Men hade han klämts över magen så hade han inte klarat sig, säger Pero.

I dag flygs Dragan med ambulanshelikopter till akademiska sjukhuset där han ska undersökas av ryggspecialister och han ska också opereras i Uppsala.

- I fredags hade Dragan ingen känsel alls i höger ben, men i dag är det bättre även om det inte är helt bra. Dragan har ont och olyckan var allvarlig, men det viktigaste är att han lever och att han förhoppningsvis kommer tillbaka till ett normalt liv, säger Pero.

Pero har funnits vid Dragans sida på Ö-viks sjukhus sedan olyckan i fredags och att han berättar att brodern är vid ganska gott mod, även om han har väldigt ont i sin skadade höft.

- Fotbollen har alltid varit viktig för Dragan, men just nu hoppas vi bara att operationen ska gå bra och att Dragan ska bli frisk, säger Pero som vill hälsa och tacka alla som hört av sig efter olyckan.

- Dragan är väldigt glad över att så många hört av sig och önskat honom lycka till, säger Pero.PER HÄGGLUND
070-354 45 55

Webbredaktör:
JON HÄGGQVIST
070-650 42 11

Annons