Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart premiär för Hela Ö-vik – ny gratistidning i din brevlåda: ”Blir en tempofylld tidning”

Fredagens ÖA Helg var den sista som damp ner i allas brevlåda. Från och med nästa vecka är fredagstidningen exklusiv för våra prenumeranter. Samtidigt är det snart premiär för nya gratistidningen Hela Ö-vik.
– Det blir en trevlig och tempofylld tidning som Ö-viksborna kommer att gilla, säger Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör.

Den 24 januari kommer första numret av Hela Ö-vik till alla i hela kommunen och Docksta. Därefter kommer det varannan fredag ges ut nya fina nummer av tidningen, både i din brevlåda och i tidningsställ i mataffärer och på stan.

– Planeringen av första numret är igång och vi kommer så klart bjuda på lokala nyheter, men också mycket inspirationsläsning om resor, mat och vin, berättar Sandra Bygdén Shameh.

– Man ska bli glad av att läsa Hela Ö-vik och känna sig inspirerad. Sen får man lite hjärngympa på köpet i form av kryss och quiz.

Prenumeranter kommer känna igen det lokala materialet, medan icke-prenumeranter får smakprov på ÖA:s journalistik och blir uppdaterade på vad som händer i Örnsköldsvik.

– Hela Ö-vik blir ett utmärkt sätt för våra annonsörer att nå alla hushåll i kommunen, konstaterar Sandra Bygdén Shameh.

Johan Boman, säljansvarig vid företagsmarknadsavdelningen på ÖA, håller med:

– Det känns bra och spännande att vi satsar på en ny tidning som når hela Örnsköldsvik och jag hoppas att våra annonsörer kommer att tycka om produkten, säger han.

Samtidigt blir succésatsningen ÖA Helg exklusiv för ÖA:s prenumeranter (på komplett- och premiumpaketet) från den 3 januari. Sandra Bygdén Shameh förklarar varför:

– Dels värnar vi om våra trogna kunder som är värda ett exklusivt innehåll och dels värnar vi om vår strategi som bygger på att vi tar betalt för vår starka journalistik. Vi tänker både på läsarna och läsaraffären när vi tittar framåt.

Fakta / ÖA Helg och Hela Ö-vik

■ Hela Ö-vik har premiär fredag 24 januari 2020. Gratistidningen totalutdelas till alla hushåll i Örnsköldsviks kommun och Docksta varannan fredag. Tidningen kommer också finnas i på utvalda platser runt om i stan.

■ ÖA Helg blir från 3 januari 2020 en produkt exklusiv för ÖA:s prenumeranter med komplett och digital/premium-paket (sistnämnda får ÖA Helg som e-tidningsutgåva).