Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nicke gillar att blinka med lampor

/

Nicke Löfgrens stora passion är ljus och ljud. Genom åren har han turnerat med många svenska artister.
I kväll bjuder han på en 80- och 90-talsfest med en och annan överraskning på scen.
Det är dags för Nicke att fylla 50 år.

Annons

Nicke Löfgren har ett stort teknikintresse när det gäller musikutrustning. Genom åren har det blivit många turnéer och han har lärt känna mycket folk runt om i Sverige. 1980-90 talet hade Nicke stora framgångar med sitt företag och 1989 blev han årets uppstickare som ljusleverantör och levererade teknik till bland annat Rickfors Vingar turné, Py Bäckman och Lilli & Sussi.

I början på 2000-talet avvecklade han teknikföretaget och grundade frisörkedjan Attityd tillsammans med en god vän.

I dag jobbar han som vaktmästare och allt i allo på O´learys Bar & restaurang och har återgått till sin stor passion för ljus och ljud.

– I mitten på 2000-talet träffade jag kärleken, Petra och började jobbade åt henne på restaurangen. Här får jag leva ut min fantasi när det gäller teknik.

Genom åren har han fortsatt haft kontakt med sina gamla uppdragsgivare och fått stor insyn i Musiksverige vilket resulterade att han efter många års uppehåll gav sig ut på turné igen. Bland annat med The Refreshments samt ett par svängar med Louise Hoffsten och sommaren 2015 gjorde han en folkparksturné med Brolle, Nanne och Boppers.

Som person beskrivs Nicke som glad, spontant och rolig och drömmer om att få gör ett par gigg med världsstjärnan Madonna. Bäst trivs han där solen lyser.

I dag fyller Nicke 50 år och det tänker han fira med öppet hus på O´learys med en 80-90-talsfest. Dessutom utlovar han överraskning och allsång.

– Jag kommer fortsätta blinka med mina lampor även efter att jag fyllt 50 år.

Mer läsning

Annons