Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magnus trivs på dansgolvet

/

Dans och musik är något som ligger Magnus Ullström varmt om hjärtat. Tack vare dansen träffade han också sin sambo Isabelle.

Annons

Magnus har både tävlingsdansat och varit kursledare i danssportklubbarna Spirorna i Härnösand och i Trolldansarna i Sundsvall. Tillsammans med sin danspartner Isabelle har han tävlat främst i bugg och boogie woogie i både DM- och SM-sammanhang och kommit högt upp i resultatlistorna.

– Men numera socialdansar jag mest, säger Magnus, som också spelar gitarr och piano och då gärna 50-talsmusik.

För en tid sedan köpte han och Isabelle ett hus, så mycket av fritiden går numera åt till att renovera huset.

Magnus, som enligt sin sambo är bra på mycket, bland annat på att spela piano på gehör, är som person uthållig och alltid glad.

Han är född och uppvuxen i Billsta, strax utanför Härnösand. Under gymnasieåren studerade han i Sundsvall och på fordonsprogrammet, började sedan jobba på Kioskpiraten i Härnösand, där han blev butikschef. Därefter blev han säljare på Vendator Resultat Contact Center, innan han för sex år sedan började jobba som chaufför och började köra åt Jobo taxi, där han till största delen svarar för sjuktransporter.

Den 10 december fyller han 30 år, en dag han räknar med att fira med öppet hus tillsammans med familj och vänner. Men redan i lördags hade han fest då han blev firad av sina kompisar.

Mer läsning

Annons