Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karl-Ingvar Kristoffersson, 70 år

Annons

Karl-Ingvar Kristoffersson, Bredånger, Köpmanholmen, fyller 70 år den 21 december. En bemärkelsedag som firas hemma i bostaden.

Karl-Ingvar föddes i Norrbotten, men växte upp i Järvberget. Under årens lopp har han bott på lite olika platser. Som nybliven pensionär återvände han till Köpmanholmen efter att ha bott och verkat i Umeå under några år. Familjen består av hans fru Ranjame samt två katter. Hustrun har två barn från tidigare äktenskap.

Yrkeslivet har varit skiftande och inleddes med skogsarbete. Karl-Ingvar har varit egenföretagare i åkeribranschen samt haft egen verkstad. Han kan även tituleras svetsare och grovplåtslagare. Det tekniska intresset är stort och Karl-Ingvar ser gärna teknikprogram på tv:n och läser tidningar i ämnet. På fritiden pysslar han på torpet, där vedhuggning är en av sysslorna. Ett annat intresse är resor och så bär han på en dröm också. "Jag gillar att resa och hade man bara råd skulle vi åka till Sri Lanka – min fru är därifrån – och bo där hela vintern. Det vore härligt", säger Karl-Ingvar med längtan i rösten.

Mer läsning

Annons