Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anders trivs på macken

"Han är en bra pappa, duktig med bilar och noggrann i allt han gör", säger familjen om Anders Domeij.

Annons

Anders sägs också vara väldigt omtyckt av kunderna på Uno-X i Långsele där han arbetar. Den dag vi talas vid har han dessutom fått en vinflaska från en nöjd kund, så ryktet stämmer nog. Tyvärr stängs macken till våren och Anders har ställts inför frågan vad han skall jobba med framöver.

Han är fordonsmekaniker och har tidigare arbetat på Bryggeriet och vid Bromsbandsfabriken. Anders Domeij har också ett förflutet som civilanställd på I21. För tio år sedan var han på utlandsuppdrag i Bosnien, vilket han kommenterar med "En spännande upplevelse". Anders har därför sökt utlandstjänstgöring igen, men den här gången till Kosovo. Blir han antagen börjar utbildningen i augusti nästa år.

Några fritidsproblem syns inte till för Anders Domeij. Sedan åtta år är han bosatt i Helgum där familjen bor i en jordbruksfastighet, med tio hektar skog och mark. Han snickrar, hugger ved, kör traktor och skoter. Vidare är Anders ägare till en motorcykel av märket Ural som han ses putsa på, om han inte skruvar med någon gammal bil.

– En rysk motorcykel med sidovagn som tillverkades vid foten av Uralberget under kriget, berättar Anders Domeij.

Mer läsning

Annons