Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alexander gillar fitness

/
  • Alexander Jonsson, Kramfors tillbringar många timmar på gymmet. Hans mål är att delta i Fitnessfive nästa år.

När Alexander Jonsson var 16 år började han styrketräna, vilket lett till att han sommaren som kommer ska tävla i Fitnessfive, som går av stapeln i Umeå.

Annons

Två år har gått sedan han började lyfta skrot på Steel Gym uppe på Vallen och då hade han inga som helst planer på att börja tävla.

– Men det har blivit mer än roligt, säger Alexander, som beskrivs som en glad muskelbyggare, som gärna bjuder på sig själv, men har svårt för att säga nej.

Han lägger ner många timmar på träningen, vilket betyder att han tränar alla dagar utom söndagar.

Andra intressen är motorer, tidigare var det både moped och cross som gällde. Men nu är det bilar och han har beställt tid för uppkörning och räknar med att skaffa egen bil. Så här års är han också ute med skotern, för vintern är något han gillar, men också sköna kvällar med polarna och förstås flickvännen Rebecka.

Alexander studerar på elprogrammet och hoppas i framtiden få ett jobb i yrket, skaffa egen bostad och helst då flytta till i en större stad.

I dag fyller han 18 år och då blir det en sväng på krogen. Sedan ser han fram emot julhelgen som han kommer att fira både med mamma och pappa och förstås lillebror Andreas som betyder mycket för honom.

Mer läsning

Annons