Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drömmen är att få åka till ett annat solsystem på semester.

/

30 år fyller i dag Fredrik Olsson, Härnösand

Annons

Fredrik är en glad killa som säger att han är normalt social, snäll och ärlig. Han älskar att pyssla, snickra och måla, att vara kreativ är väldigt viktigt för honom.

– Jag har lite knäppa idéer, men ibland får jag till något fint också, säger han.

Familjen består av flickvännen Mari och tre bonusbarn, tillsammans väntar de nu tillökning med en liten tjejbebis i augusti. Till familjen hör också den sjukt glada taxen Einar.

Fredrik är född och uppvuxen på "Mubba" i Härnösand. Som vuxen hamnade ha inom socialtjänsten och har mestadels jobbat med människor med olika funktionsnedsättningar.

När han inte jobbar vistas han ute i skog och mark så mycket bara går, helst i sommarstugan i Häggdånger tillsammans med hela familjen och släkten. Att mysa hemma framför tv:n går också bra.

– Netflix and chill, säger han.

Fredrik skulle gärna träffa George W Bush. "En intressant person att få förhöra lite" som han utrycker det.

Fredriks drömsemester ser lite annorlunda ut. Han skulle vilja åka till ett annat solsystem eller varför inte en annan dimension, fast en rundtur runt Påskön eller till Peru skulle inte vara så dumt heller.

30-årsdagen firas med lekar och skoj, smörgåstårta och Bullens pilsnerkorv i stugan i Häggdånger. Någon present i form av "dubbeldusch" vill han inte ha nu när han fyller jämt däremot gärna ett gäng trisslotter med högvinst.

Mer läsning

Annons