Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dop

Annons

I Alne församlingsgård har Arvid Engström döpts. Dopförrättare var Lindha Grimell och för musik svarade Oskar Wedman. Dopfest hölls sedan i församlingsgården.

I Boteå kyrka döptes lördag 13 augusti Emil Alvar Tage, son till Marcus och Jessica Lindgren, Degersjö (Skorped). Officiant var Rolf Öhlén. Systrarna Meja och Freja sjöng. Eva Rosell spelade.

I Domsjö kyrka dop av Freja Eriksson ägt rum. Dopförrättare var Lindha Grimell och för musik och sång svarade Jonas Nyström.

I Domsjö i hemmet på Hamptjärnsvägen har Lukas Lindfors döpts. Dopet förrättades av Lindha Grimell och därefter firades dopfest.

I Köpmanholmen, Brukskyrkan har 13 augusti dopgudstjänst hållits för Milian Karl Anders Edlund, son till Mattias Edlund och Emelie Lindberg Köpmanholmen. Tjänstgörande präst var Ingrid Skagersten.

I Nätra kyrka har 13 augusti dopgudstjänst hållits för Stella Emma Sofia Grundström, dotter till Johan Grundström och Victoria Sträng, Köpmanholmen. Tjänstgörande präst var Ingrid Skagersten.

I Örnsköldsviks kyrka har 13 augusti Freja Paulina Olsson genom dopet upptagits i den världsvida kyrkan och Örnsköldsviks församling. Dopförrättare var Karin Sivertsson och organist Niklas Jansson svarade för musiken.

Mer läsning

Annons