Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dansbandsmusik när Tommy bjuder in till fest

/
  • Tommy Nilsson har alltid varit motorintresserad och i våras köpte han en ny EU-mopedbil, en Ligier.
  • Tommy Nilsson fyller 30 år

Äntligen! I dag är det Tommy Nilssons födelsedag och på lördag bjuder han in till 30-årsfest med dansbandsmusik.

Annons

Tommy Nilsson från Arnäsvall har tillbringat sommaren med familjen i sommarstugan i Spetten, vid Banafjäl norr om Örnsköldsvik.

Men det har också blivit många kilometer bakom ratten på den nya, röda EU-mopedbilen av märket Ligier. Tommy har ett stort motorintresse och dagligen kör han en sväng in till stan eller för att hälsa på någon vän. Och han är verkligen en bra kompis – han tycker om att arbeta och ställer gärna upp när någon behöver en hjälpande hand.

Sedan han slutade skolan har Tommy jobbat på kommunens dagliga verksamhet i Bredbyn. Varje morgon tar han bussen från resecentrum och även i Bredbyn har han många av sina kompisar.

I dag firar Tommy 30-årsdagen med familj och några vänner. På lördag, den 13 augusti, blir det ett större kalas på Stensödens bygdegård, med god mat och levande dansbandsmusik. Apropå musik, så är Tommy också själv van att stå på scenen. Han uppträder nämligen med gruppen "Mixen", där han brukar sjunga Magnus Carlssons låtar.

Ett annat av hans intressen är att titta på serier, just nu är det Skilda Världar och Rederiet som gäller.

Tommy delar födelsedag med brorsdottern Klara som fyller sex år, så för familjen blir det dubbla firanden i dag. Kanske hinner Tommy även köra en tur med mopedbilen för att hälsa på någon kompis!

Mer läsning

Annons