Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar införda 27 december

Annons

lillkyrka har begravningsgudstjänst efter Långsele, ägt rum. Officiant var Johan Holgersson och för musiken svarade Åke Strömbom.

kyrka, har begravningsgudstjänst för Hummelvik, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. Johanna Zidén sjöng solo. För musiken svarade Josefin Åkerberg. Minnesstund hölls i församlingsgården.

kyrka har begravningsgudstjänst för ägt rum. Officiant var Karin Bodin och för musiken svarade Sagaya Nyberg. Sångsolister var Mia Styrman, Malin Styrman och Sam Younis, som även medverkade som gitarrsolist.

gravkapell har begravningsgudstjänst för ägt rum. Officiant var Karin Bodin och för musiken svarade Ulla-Marie Nordin. Minnesstund hölls i hemmet.

gravkapell har begravningsgudstjänst efter Nyland, ägt rum. Officiant var Lennart Thylander och för musiken svarade Ulla-Marie Nilsson. Minnesstund hölls i sockenstugan.

kyrka har begravningsgudstjänst för Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Stefan Ahlm och för musiken svarade Erika Sjödin.

sjukhusets krypta, har begravningsgudstjänst för Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Stefan Ahlm och för musiken svarade Erika Sjödin.

Mer läsning

Annons