Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar införda 16 december

Annons

kyrka har begravningsgudstjänst för Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Fride Gustafsson och för musiken svarade Sven Edsfors. Solosång framfördes av Birgitta Wågberg. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

kyrka har begravningsgudstjänst för Gullänget, ägt rum. Officiant var Eva Nordung Byström som även medverkade med solosång. Musik på orgel och piano framfördes av Marie Hörnell. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

kyrka har begravningsgudstjänst för Västerfanbyn, Bredbyn, ägt rum. Officiant var Kenneth Lindmark och för musiken svarade Monica Lundin. Minnesstund hölls i församlingsgården.

Mariakapellet, har begravningsceremoni efter ägt rum. Borgerlig förrättare var Monica Klintbo. Eva Öhman framförde pianomusik och solosång. Minnesstund hölls i hembygdsgården.

Mariakapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Officiant var Hans Malmehed och för musiken svarade Anna Larsson. Minnesstund hölls i hemmet.

Mariakapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum efter . Officiant var Hans Malmehed och för musiken svarade Anna Larsson. Minnesstund hölls i församlingsgården.

Heliga Korsets kapell, har begravningsgudstjänst efter Härnösand, ägt rum. Officiant var Arne Wiig och musiken framfördes av Lars G Fredriksson. Minnesstund hölls på Spjutegården.

Heliga Korsets kapell, har begravningsgudstjänst efter ägt rum. Officiant var Cristina Grönroos. Musiken framfördes av Lars G Fredriksson. Minnesstund hölls på Härnö Konferens.

Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Junsele, ägt rum. Officiant var Gunilla Fluur och för musiken svarade Jenny-Anne Gradin. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

kyrka har begravningsgudstjänst efter Vallen, ägt rum. Officiant var Tony Guldbrandzén och musik framfördes av Marianne Nilsson. Ingvar Nilsson medverkade med solosång och Sigvard Olsson spelade fiol. Minnesstund hölls på EFS-gården.

Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst hållits för Örnsköldsvik. Officiant var Ingrid Skagersten och musiken spelades av Håkan Dahlén. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Själevad, ägt rum. Officiant var Ulla-Britt Sundin. Anna-Karin Adolphsson omramade akten med musik samt solosång. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

kyrka har begravningsgudstjänst efter Skog, ägt rum. Officiant var Eva Lång och för musiken svarade Marianne Skoglund. Minnesstund hölls i hemmet.

kyrka har begravningsgudstjänst för Kalvbäcken och Myrtengården, ägt rum. Officiant var Sven-Olov Näslund och för musiken svarade Siv Wäcklén. Minnesstund hölls på Solstrålen.

kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Sollefteå. Officiant var Lars Ericson och för musiken svarade Robert Brodacki. Minnesstund hölls i församlingsgården.

kyrka har begravningsgudstjänst efter Ulvvik, ägt rum. Som officiant tjänstgjorde Lars Parkman och för musiken svarade Solveig Hamrin. Minnesstund hölls i församlingsgården.

kyrka har begravningsgudstjänst för Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Harry Marklund. Musiken framfördes av Niklas Jansson och sångsolist var Kjell-Arne Öhman. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Undrens kapell, har begravningsgudstjänst förÖrnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Thomas Norberg och för musiken svarade Niklas Jansson. Kjell-Arne Öhman framförde solosång. Minnestund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons