Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Graninge kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Ruth Bergström, Sollefteå. Maria Pettersson var officiant och Alexander Ohlsson spelade orgelmusik. Efter akten hölls en minnesstund på Graningebyn.

I Helgums kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Erik Rudin, Sollefteå. Pär-Jonas Odelberg var officiant och Alexander Ohlsson svarade för orgelmusiken. Efter akten hölls en minnesstund i församlingshemmet.

I Härnösand, Domkyrkan har begravningsgudstjänst efter Lars-Göran Rova Sundström, Härnösand, hållits. Som officiant tjänstgjorde Katarina Larsdotter och för orgelmusiken svarade Per Brudsten. Martina Carlsson medverkade som solist. Efter akten hölls minnesstund i dottern Sofias hem.

I Sollefteå, Gunillakapellet har begravningsgudstjänst hållits efter Åke Gustafsson, Sollefteå. Charlotte Odelberg var officiant och Ulla-Marie Nilsson stod för orgelmusiken. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Gunborg Johansson, Sollefteå. Elisabeth Grafström var officiant och Ulla-Marie Nilsson svarade för orgelmusiken. En minnesstund hölls i församlingsgården.

Mer läsning

Annons