Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell har begravningsgudstjänst hållits efter Uljas Pörhönen, Bredbyn. Officiant var Ann-Sofie Elveljung Johansson och kantor var Annica Söderström.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst efter Elsy Ödling, Norrflärke, Husum, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För orgelmusiken svarade Göran Lundberg. Solo till eget pianoackompanjemang sjöngs av Malcolm Chambers. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Nätra, Löftets kapell har 8 juli begravningsgudstjänst hållits för Björn Lagerström, Eksjö. Präst var Ingrid Skagersten och för musiken svarade Michael Linné.

I Skorped, i gravkapellet har begravningsgudstjänst hållits efter Jakob Jakobsson, Johannesberg, Skorped. Officiant var Ann-Sofie Elveljung Johansson och kantor var Annica Söderström. Efter begravningsgudstjänsten var det minnesstund i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, har begravningsgudstjänst för Ulla Backlund, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och präststuderande Eva Halling medverkade också i begravningsgudstjänsten. För musiken på orgel svarade Niklas Jansson. Solosång framfördes av Malcolm Chambers och musik på trumpet av Erik Forsgren. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, har begravningsgudstjänst för Sune Sundin, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och präststuderande Eva Halling medverkade också i begravningsgudstjänsten. För musiken på orgel samt solosång svarade Erika Sjödin. Aktivkören medverkade med körsång. Minnesstund hölls efteråt i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons