Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Arnäs, Kärlekens kapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Gunhild Johansson, Nyhem. Officiant var Ulf Söderlind och akten omramades av musik som framfördes av Oskar Wedman. Minnesstund hölls efteråt i hemmet.

I Arnäs kyrka har 7 juli begravningsgudstjänst hållits efter Maj Lagerborg, Stenberg. Officiant var komminister Ulf Söderlind och akten omramades av musik framförd av kantor Oskar Wedman

I Bjästa, Löftets kapell har torsdag 7 juli begravningsgudstjänst hållits för Gerd Öhman Bjästa

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst för Valter Moström, Kroksta ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund. Sara Sjöberg svarade för sång och musik.

I Mo kyrka har begravningsgudstjänst efter Harry Norberg har ägt rum. Solosång och musik framfördes av Sara Sjöberg. Präst var Zandra Zinner. Minnesstund hölls i Mo församlingshem.

I Själevad, Uppståndelsekapellet har begravning ägt rum efter Arne Olsson, Örnsköldsvik. Officiant var Ulla-Britt Sundin och akten omramades av musik framförd av organist var Håkan Dahlén sång Malcolm Chambers. Minnesstund hölls i hemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet har begravningsgudstjänst för Sture Lidén, Sollefteå ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund. Thomas Sondell svarade för musiken.

I Själevad, Uppståndelsekapellet har begravning hållits för Molly Karlsson, Gimåt. Officiant var Ulla-Britt Sundin. Akten omramades av musik av organist Håkan Dahlén och solosång av Erika Sjödin. Efter akten hölls minnesstund i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons