Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Mo kyrka har begravning ägt rum för Ebba Pettersson, Moliden. Officiant var Ulla-Britt Sundin, kantor Sara Sjöberg och solosång framfördes av Thomas Sondell. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Sidensjö kyrka har 23 juni begravningsgudstjänst hållits för Tyra Jonsson, Örnsköldsvik. Präst var Ingrid Skagersten och kantor Marianne Skoglund. Minnesstund hölls i församlingshemmet Sidensjö.

I Själevad, Uppståndelsekapellet har begravningsgudstjänst efter Lennart Noréus har ägt rum. Präst var Zandra Zinner, sångsolist var Lina Noréus och organist Håkan Dahlén. Minnesstund hölls i Själevads församlingshem.

I Själevad, Uppståndelsekapellet har begravningsgudstjänst för Lilian Rosén, Själevad, ägt rum. Officiant var Ania Winek Albertsson. Thomas Sondell svarade för musik.

I Skorpeds kapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Rolf Sundberg, Önskan. Officiant var Ann-Sofie Elveljung Johansson och kantor var Sven Olov Östman. Efter begravningsgudstjänsten var det minnesstund i församlingshemmet, Skorped.

Mer läsning

Annons