Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 4 december

Annons

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravningsgudstjänst för Börje Strandberg, Björknäs, Hornön, ägt rum. Officiant var Pia Boija. Musik framfördes av Sven Edsfors som även ackompanjerade Ulf Wedins solosång samt hans spel på sopransaxofon. Minnesstund hölls i hemmet.

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsakt efter Inga-Lisa Holmgren ägt rum. Officiant var Roger Söderholm. För musik och solosång svarade Eva Öhman. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Johnny Nyrén ägt rum. Officiant var Agne A Andersson och musik spelades av Anna Larsson. Minnesstund hölls i Bollstakyrkan.

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst för Eira Grannas ägt rum. Officiant var David Tosteberg och för musiken svarade Anna Larsson. Sång framfördes av Sanna Grannas, Andreas Rovio medverkade på gitarr. Minnesstund hölls i hemmet.

I Helgums kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Ivar Svedborg, Sollefteå. Officiant var Lars Ericson och musiken spelades av Åke Strömbom. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Helgums kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Birgit Zetterberg. Officiant var Lars Ericson och för musiken svarade Åke Strömbom. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Härnösand, Heliga korsets kapell, har begravningsgudstjänst för Sven-Erik Wickberg, Härnösand, ägt rum. Officiant var Arne Lannstål och musik spelades av Gundega Vilcane. Kören Sång i Dur framförde sång och musik. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Sven-Erik Edblad, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musiken svarade Marianne Skoglund. Solo sjöngs av Harald Eriksen. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Resele kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Stefan Backman, Resele. Officiant var Marthin Jönsson och för musik på orgel svarade Per-Olof Swing. Gunnar Stålhand deltog med trumpetsolo och Putte Kihl med solosång och på gitarr. Minnesstund hölls på Myregården.

  

I Sollefteå gravkapell har begravningsgudstjänst hållits efter Tore Forsberg, Sollefteå. Officiant var Bengt Sandström och för musiken stod Eva Rosell. Minnesstund hölls i hemmet.

 

I Sollefteå gravkapell har begravningsgudstjänst hållits efter Inga-Greta Sundholm, Sollefteå. Officiant var Bengt Sandström och för musiken svarade Birgitta Binnegård. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Gun Nyholm, Sollefteå. Officiant var Elisabet Norén och för musiken svarade Marcus Mohlin. Linnéa Lemon deltog med solosång. Minnesstund hölls i hemmet.

I Örnsköldsviks kyrka har begravningsgudstjänst för Tauno Jokimäki, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Thomas Norberg och musik spelades av Niklas Jansson. Solosång framfördes av Mauno Rintamäki ackompanjerad på tvärflöjt av Pirjo Danielsbacka. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons