Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 29 november

Annons

I Nordingrå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Astrid Norlin, Valmstabacken. Officiant var Lennart Thylander. För musik svarade Marianne Nilsson och Bruno Sjölander. Solist var Carina Näsholm.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Rune Häggström, Bjästa. Officiant var Lennart Kempe och för musiken stod Marianne Skoglund. Solosång sjöngs av barnbarnet Mikaela. Sång och musik framfördes även av Ronnie Sahlén. Minnesstund hölls i EFS-kyrkan.

I Ramsele kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Olga Sjödin, Ramsele. Officiant var Maria Kihl och för musiken svarade Ann-Sofie Baarman. Carola Sjödin Johansson medverkade på tvärflöjt och med sång. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Gunnar Larsson, Sundhem, Domsjö. Officiant var Kerstin Evertsson. För musik och solosång svarade Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Ale Knutsson ägt rum. Officiant var Zandra Zinner. Musik och solosång framfördes av Thomas Sondell.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Lars Hedström. Officiant var Bengt Sandström och för musiken svarade Mika Lidén. Solist var Sara Rubensson. Minnesstund hölls på Cabowalen.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Inger Ejneborn, Sollefteå. Officiant var P-J Odelberg och musik spelades av Birgitta Binnegård. Per-Åke Stockberg medverkade på saxofon. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Stigsjö kyrka har begravningsgudstjänst för Astrid Olsson, Vännäsby, ägt rum. Officiant var Johan Holgersson och musik framfördes av Solveig Hamrin. Minnesstund hölls församlingshemmet.

I Säbrå kyrka har begravningsgudstjänst för Linnéa Eriksson, Härnösand, ägt rum. Officiant var Ulf Andersson och för musiken stod Per Bergius. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Örnsköldsvik, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Pelle Persson, Örnsköldsvik. Officiant var Daniel Breimert och för musik svarade Niklas Jansson. Minnesstund hölls i hemmet.

I Örnsköldsviks kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter David Dahlquist, Örnsköldsvik. Officiant var Daniel Breimert och för musik svarade Niklas Jansson. Örnsköldsviks motettkör medverkade under ledning av Kjell Janunger och Niklas Jansson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Mer läsning

Annons