Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 28 december

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst för Lennart Westman, Bredbyn, ägt rum. Officiant var Sven-Olov Näslund. Musik framfördes av Monica Lundin och med sång medverkade Ronnie Sahlén. Minnesstund hölls i Tjärnstugan.

I Graninge kyrka har begravningsgudstjänst efter Alf Lundberg, Viksmon, ägt rum. Officiant var Inga-Lill Wärdell. För musik och solosång svarade Åke Strömbom. Minnesstund hölls på Graningebyn.

I Härnösand, Heliga korsets kapell, har begravningsgudstjänst ägt rum för Knut Eklund, Härnösand. Officiant var Johanna Janzon-Wikström och Gundega Vilcane stod för musiken. Minnesstund hölls på Sjögården.

I Junsele, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Harry Danielsson, Junsele. Officiant var Gunilla Fluur och för musiken svarade Jenny-Anne Gradin. Minnesstund hölls i hemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Mari-Ann Nordin, Domsjö, ägt rum. Officiant var Åsa Löwén och musik spelades av Anna-Karin Adolphsson.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum för Siv Bülund, Hörnett. Officiant var Kerstin Evertsson och musik framfördes av Anna-Karin Adolphsson.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Lennart Näsström, ägt rum. Officiant var Zandra Zinner och musik spelades av Ivar Nordlander.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst efter Gun-Britt Strömkvist, Sollefteå, ägt rum. Officiant var Henrik Domeij. För musiken svarade Mika Lidén och Lisa Andersson medverkade med solosång. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst efter Sven-Olof "Klicken" Strömqvist, Sollefteå, ägt rum. Officiant var Henrik Domeij och för musiken svarade Birgitta Binnegård. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst efter Lars-Åke Linde, Sollefteå, ägt rum. Officiant var Charlotte Odelberg och för musiken stod Mika Lidén. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Säbrå kyrka har begravningsgudstjänst för Anita Linse, Härnösand, ägt rum. Officiant var Knapp Anna Eriksson och för musiken svarade Per Bergius. Minnesstund hölls i hemmet.

I Örnsköldsvik, Elimkyrkan, har begravningsgudstjänst för Aina Landfors, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Sten Lundin. Musik och solosång framfördes av Thomas Sondell. Minnesstund hölls i Elimkyrkans församlingsvåning.

I Överlännäs kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Arthur Sundberg. Officiant var Bengt Sandström och för musiken svarade Eva Rosell. Mats-Åke Nordlander medverkade med solosång. Minnesstund hölls i församlingsgården.

Mer läsning

Annons