Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 19 december

Annons

I Bjärtrå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Anna-Märta Björklund, Kungsgården. Officiant var Ulf Söderlind och Bengt Larsson framförde solosång och orgelmusik. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Kerstin Eleonora Backlund, Husum, ägt rum. Officiant var Håkan Udd och musik spelades av Göran Lundberg. För solosång svarade Frida Backlund. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Hilma Granvik ägt rum. Officiant var Agne A Andersson. För musik och solosång svarade Anna Larsson. Minnesstund hölls på församlingsgården.

I Helgums kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Mona-Britt Buhr, Sollefteå. Officiant var P-J Odelberg och musik spelades av Sven Andersson. JanEric Lantz deltog med solosång. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Härnösand, Heliga korsets kapell, har begravningsgudstjänst för Yngve Burström, Härnösand, ägt rum. Officiant var Olof Lönneborg och för musiken stod Gundega Vilcane. På saxofon medverkade den avlidnes son Roger Burström och barnbarnet Johannes Burström på kontrabas. Minnesstund hölls på Härnögården.

 

I Härnösand, Heliga Korsets kapell, har begravningsgudstjänst för Elsa Westman, Härnösand, ägt rum. Officiant var Arne Lannstål och musik spelades av Gundega Vilcane.

I Härnösand, Heliga korsets kapell, har begravningsgudstjänst efter Britt-Mari Näselius ägt rum. Officiant var Katarina Adamsson. För musiken stod Gundega Vilcane. Minnesstund hölls på Portalen.

I Multrå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Sölve Persson, Sollefteå. Officiant var Bengt Sandström och för musiken stod Eva Rosell. Kerstin Persson, Håkan Rudehill med familj samt Gunnel Westberg med familj medverkade med sång och musik. Åsa Rudehill deltog med en dans. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Roland Nyberg, Bjästa. Officiant var Lennart Kempe och musik framfördes av Marianne Skoglund.

Mer läsning

Annons