Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 17 december

Annons

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst för Gun Åberg, Arnäsvall, ägt rum. Officiant var Pia Boija och musik spelades av Sven Edsfors. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst efter Folke Molander, Lingbo, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Eva Nordung Byström. Musik på orgel och piano samt solosång framfördes av Oskar Wedman. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst för Anna-Lisa Jonsson, Björnsjö, ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund och för musiken svarade Sara Sjöberg. Solosång framfördes av Katarina Wallrud. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Bodums kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Åke Flodin, Rossön. Officiant var Monika Lundin och för musik svarade Gudrun Berg. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Eds kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Björn Hellberg, Sollefteå. Officiant var Marthin Jönsson och Per-Olof Swing svarade för musiken. Minnesstund hölls i hemmet.

I Fjällsjö församlingshem har borgerlig begravning ägt rum efter Kerstin Millstam, Backe. Officiant var Carola Sjödin Johansson som även medverkade med sång och spel på tvärflöjt. Pianomusik spelades av Britt-Marie Norman. Minnesstund hölls i hemmet.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Inez Jansson, Köpmanholmen och Rosenborg, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musik och solosång svarade Marianne Skoglund. Minnesstund hölls i församlingsgården.

 

I Sollefteå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Ingrid Prytz, Sollefteå. Officiant var Monica Mannberg och musik spelades av Mika Lidén. Chatrin Forsberg deltog med solosång. Minnesstund hölls i församlingsgården.

Mer läsning

Annons