Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 11 december

Annons

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst för Hjördis Johansson ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund. För musik och solosång svarade Sara Sjöberg. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Bodums kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Ossian Lundgren, Bergsjö, Rossön. Officiant var Ingrid Stillström. För musik svarade Gudrun Berg och på durspel medverkade Agneta Wallberg. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Siv Eivor Nordin, Skademark, ägt rum. Officiant var Håkan Udd. För musik och solosång stod Göran Lundberg. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Stina Åkerström ägt rum. Officiant var Agne A Andersson. För musiken svarade Anna Larsson och solosång framfördes av Eva Nilsson. Minnesstund hölls i församlingsgården.

 

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Inger Mellander ägt rum. Officiant var Agne A Andersson och musik spelades av Anna Larsson. Minnesstund hölls i hemmet.

 

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst efter Anna Svedberg ägt rum. Officiant var David Tosteberg. Musik och solosång framfördes av Anna Larsson. Minnesstund hölls i hemmet.

I Häggdångers kyrka har begravningsgudstjänst för Margit Sundström, Härnösand, ägt rum. Officiant var Ulf Andersson och musik framfördes av Jon Sjödin. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Härnösand, Ängekyrkan, har begravningsgudstjänst för Elsa Rikner, Härnösand, ägt rum. Officiant var Sigfrid Westberg och musik spelades av Kjell Forsvall. Sång framfördes av systrarna Anna Lisa Edman, Eva Söderlund och Gunnel Eliasson. Minnesstund hölls i Annasalen.

I Högsjö kyrka har begravningsgudstjänst för Inga-Britt Thorén, Veda, ägt rum. Officiant var Lars Eriksson och för musiken svarade Hans Nyberg. Åke Nordin var solist och Marie Adelgren medverkade på flöjt. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Långsele lillkyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Gertrud Hånell. Officiant var Inga-Lill Wärdell och för musiken svarade Åke Strömbom. Minnesstund hölls i samlingssalen.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst för Anna-Greta Lindgren, Kroksta, ägt rum. Officiant var Berne Isacson. För musik och solosång svarade Marianne Skoglund. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Kjell Forsgren, Bjästa, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musiken svarade Marianne Skoglund. Solo sjöngs av Marianne Lindström. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Ann-Marie Edholm, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Ulla-Britt Sundin och musik framfördes av Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst hållits för Conny Olsson, Domsjö. Officiant var Birgitta Blomqvist och för musiken svarade Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Sollefteå, bårhuskapellet, har begravningsgudstjänst efter Per-Erik Bjurekrans, Långsele, ägt rum. Officiant var Marthin Jönsson.

I Överlännäs kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Bernt Danielsson. Officiant var Monika Mannberg och för musiken svarade Mika Ledin. Solosång framfördes av Ann-Charlotte Agrell till eget ackompanjemang

Mer läsning

Annons